Gedurende een lange periode was ik op zoek naar de juiste balans tussen eten, sporten en de “ongezonde” dingen. In mijn jongere jaren heb ik veel geworsteld met eten, simpelweg omdat ik eigenlijk niets lustte en daardoor zwaar ondergewicht had. In die tijd sportte ik (misschien ongezond) veel, waardoor ik alles kon eten zonder aan te komen. Toen ik in mijn tienerjaren stopte met sporten, kwam ik vlug aan, maar mijn eetpatroon veranderen was lastig. In mijn studententijd was er weinig ruimte voor sport, en sloeg de balans ook weer over de verkeerde kant op. In de Corona-tijd hervond ik mijn liefde voor sport, maar ook hierin draaide ik weer in het extreme door. Ik las her en der wel zaken over gezond eten en gestructureerde sportschema’s, en voegde stapsgewijs kleine wijzigen toe, maar ik wilde me heel lang niet overgeven aan het feit dat mijn eetpatroon mijn progressie in de weg zat. 

Ik begon mijn zoektocht naar een coach die mij een gepersonaliseerd dieet kon aanleveren, binnen de grenzen van wat ik lekker vond en wat niet, en ik was ervan overtuigd dat dit de enige oplossing was voor mijn problemen, ook al wist ik dat het een naïeve gedachte was. 

Toen ik Floris online gevonden had, drukte hij me met m’n neus op de feiten. In ons eerste gesprek vertelde ik met volle overtuiging dat er met mijn sportschema niks mis was. Ik wist immer prima wat ik aan het doen was. Ik had wel eerder online gelezen dat bijvoorbeeld een rustdag inbrengen essentieel was, maar vond dat voor mezelf niet nodig. Met het nodige geduld wist Floris me ervan te overtuigen in ieder geval met 1 rustdag te beginnen. Hij gaf me een gestructureerd schema waarmee ik duidelijker aan mijn doelen kon werken. Ik was enigszins sceptisch, maar gaf hem het voordeel van de twijfel.

Met mijn eetpatroon was interessant genoeg niet bijzonder veel mis, er zat alleen niet te juiste balans in. Floris gaf me de juiste handvaten om mijn eigen eetschema op te bouwen, zonder het tellen van calorieën, waar ik dan ook een hekel aan had. 

Stapje bij beetje, zonder de druk op te voeren en met genoeg eigen regie, lukte het Floris om de balans terug te brengen in zowel mijn eet- als sportpatroon. En wonder boven wonder begon ik dan ook eindelijk toe te werken naar de resultaten waar ik al langer naar op zoek was. In feite had ik eigenlijk een coach nodig die me eens even goed de waarheid kon vertellen. Ik had al heel veel online gelezen en werd ook met enige regelmaat getarget door advertenties die je met een wonderpil of specifieke work-out het einde van de wereld beloven.

De no-nonsense aanpak van Floris is precies wat ik nodig had om me wakker te schudden en me weer met beide benen op de grond te zetten. Ik kan nu zeggen dat ik een veel betere balans in mijn leven heb, waarbij ik mijn grenzen verleg zonder te streng voor mezelf te zijn.

Wil jij samen met mij aan de slag?

Plan hier je vrijblijvende online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezond afvallen
Anne
Het resultaat is gewichtsverlies, toename van spiermassa en meer energie!
Ramon
Ik heb nu meer plezier in het leven
Gezonder leven
Bram
Thanks voor je hulp! Je bent een goede coach! Je inspireert, motiveert en haalt het beste in mensen naar boven! Het...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten