Aan de start van de corona crisis in 2020 ben ik met Floris aan de slag gegaan. Ik miste balans en structuur door weg vallen van werk en merkte dat ook mijn gezonde leefstijl op de proef werd gesteld. Mijn concrete vraag was om meer structuur te krijgen middels voeding en beweging, maar ook mijn energielevel op pijl krijgen. Door intensief contact zijn we op zoek gegaan naar een leefstijl die houvast geeft. Al snel kwamen we er achter dat het voor mij niet werkte om dagelijks obsessief bezig te zijn met calorieën tellen en beweging geforceerd in te plannen. Iets wat Floris ook zeker niet aanmoedigt. 

Nu bijna 9 maanden later hebben we het coachingstraject afgerond, omdat ik mijn doelstellingen dubbel en dwars behaald heb. Gezonde voeding is inmiddels een feestje, tegen boterhammen met hagelslag zeg ik met liefde en plezier “nee bedankt” en iedere dag een blokje om is tegenwoordig echt een genot! 

En daarbij kan ik enorm genieten van een (ongezond) snack momentje, omdat dit de momenten zijn die ik bewust uit kies en waar ik dan ook intens van kan genieten. Aldus de foto waarmee ik refereer naar mijn happy-moment toen ik een grote glimlach kreeg tijdens het nuttigen van een koffie met Tia Maria na een lange strandwandeling! AMEN!

Ik zou Floris aanraden aan iedereen die zonder obsessief gedrag bezig wil zijn met een gezonde leefstijl. Zijn motiverende energie en positieve mentaliteit werkt aanstekelijk. Daarnaast heeft hij een berg aan kennis, tips en tricks. Erg aangenaam om mee samen te werken! 

Dank Floris, je bent een topper!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier gratis de online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Vetpercentage verlagen
Paul de Vos
Door bewust bezig te zijn met voeding en door van elke maaltijd een feestje te maken veranderde langzamerhand mijn...
Gezonde relatie met voeding
Roos Brugman
Het kijken naar mezelf in de spiegel en de gedachtes die daarbij opspelen zijn nu gezond.
gezond afvallen
Nicole Lebbink
Floris heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten