Januari 2020. Iedereen die kent het wel, de goede voornemens.. Die had ik niet, sterker nog, ik was er gewoon klaar mee. Klaar met wat ik zag in de spiegel en klaar met waar ik op dat moment stond. Voor de zoveelste keer wilde ik afvallen, afvallen en afvallen. Ik volgde Floris al een tijdje, maar de kosten hielden mij lange tijd tegen. Het is een investering, waar ik momenten daarvoor dacht dat het dat (ik) niet waard was. Ik had al eerder een online coach gehad en dat was geen succes en vond ik weggegooid geld. Toch bleef Floris mij inspireren en had ik de knoop door gehakt dat ik het traject aan ging voor 1 jaar samen met Floris. Wat ben ik blij dat ik die stap heb gemaakt!! Floris heeft mij bewust gemaakt dat het niet draait om het cijfertje op de weegschaal, maar dat gezonde voeding, genoeg beweging en ook geniet momenten in het leven horen. Hij zei vanaf moment één dat we dit samen gingen doen en dat was ook echt zo! We konden soms even lekker klagen over alles, maar dan was het daarna accepteren en doorgaan!

Ik dacht altijd dat ik naar de sportschool moest gaan, want ja, iedereen deed het. Floris liet mij inzien dat dit niet het geval was en dat het juist anders werkt. Zodra jij meer beweegt, in welke vorm dan ook, dan dat jij eet, val je af. Zo heb ik voor mijzelf besloten om niet meer naar de sportschool te gaan. Ik haal energie nu uit wandelen, mountainbiken, tennis en een thuis workout van Floris.

Ik heb het vaak tegen Floris gezegd, maar hij kwam vaak op precies het juiste moment met de juiste woorden waar ik al die tijd naar zocht. Dit ging af en toe eens met een traan, maar hij toverde altijd weer die lach op mijn gezicht. Floris is een coach die oprecht in je geïnteresseerd is en naar jou wensen luistert. Zo gingen mijn gedachten soms van links naar rechts en was Floris daarin een luisterend, maar een eerlijk oor. Dit was voor mij weer het zoveelste juiste moment, dat je gewoon moet genieten van het leven en niet met de cijfertjes bezig moet zijn.

Nu ik al mijn doelen heb bereikt, stabiel en gelukkig ben, hebben wij het traject met een dikke glimlach afgesloten! In mijn traject ben ik 14 kg afgevallen, maar Floris heeft mij zoveel meer gebracht dan alleen gewicht verliezen. Hij heeft echt mijn ogen geopend en samen met mij gezocht naar een weg waarin ik mijzelf accepteer. Hij heeft ontzettend veel kennis, tips and tricks en ook een flinke dosis humor!! Bedankt voor alles held!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier gratis de online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Vetpercentage verlagen
Paul de Vos
Door bewust bezig te zijn met voeding en door van elke maaltijd een feestje te maken veranderde langzamerhand mijn...
Gezonde relatie met voeding
Roos Brugman
Het kijken naar mezelf in de spiegel en de gedachtes die daarbij opspelen zijn nu gezond.
gezond afvallen
Nicole Lebbink
Floris heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten