Mijn naam is Anna en ik ben 23 jaar. Eten is al mijn hele leven een groot ding geweest. Positief, maar ook negatief. Ik hou echt van eten, maar soms zat er bij mij geen rem op. Veel diëten geprobeerd… Wat vaak ook wel lukte, maar het zat er daarna ook weer aan. Rond mei 2020 was ik er echt klaar mee. Ik zat 2 maanden thuis door corona en het daardoor verplicht sluiten van mijn salon. Het eten nam de overhand en ik was volgens mezelf niet goed genoeg. Ik besloot om dan eindelijk naar mezelf te gaan luisteren en iemand in te schakelen die bij hierbij ging helpen. Ik wilde weer in de spiegel kijken en denken ''je bent mooi zoals je bent''.

Floris ken ik al een tijdje en dacht als iemand mij kan helpen is hij het. Alles wat ik voorbij zag komen op social media sprak mij heel erg aan. Geen dieet, geen getal wat telt of een bepaald lichaamsbeeld, maar een gezonde levensstijl voor altijd. Dat is wat ik wilde. Een levensstijl die ik mijn hele leven kan toepassen.

In het begin van mijn traject merkte ik dat ik het heel moeilijk vond. Ik vond het afvallen niet snel genoeg gaan en ging juist te weinig eten. Wat ik erg fijn aan het traject vond, is dat je hem altijd mag contacten. Daarnaast belden we regelmatig, waardoor hij me met dit probleem kon helpen. Ik ging met goede moet door en het ging steeds beter. Ik werd lichter en begon mezelf weer mooi te vinden. Uiteindelijk ben ik op een goede manier 10 kilogram kwijtgeraakt.

Het allerbelangrijkste wat ik uiteindelijk geleerd heb is, dat ik mijn eten weer zie als iets positiefs en leuks. Ook kan ik nu gerust 2 weken niet op de weegschaal staan. En en als ik iets ben aangekomen accepteer ik dat en ga ik gewoon weer op een gezonde tour verder. Hier ben ik Floris heel erg dankbaar voor, want voorheen was de weegschaal iets waar ik elke dag op kon staan om te kijken of ik was afgevallen!

Ik kan weer met een positief gevoel naar mezelf kijken en stralen! Ik hou nog steeds van eten, maar weet nu mijn grenzen aan te geven! Ik heb nu een gezonde leefstijl die ik voor altijd kan hanteren. Dit heb ik bereikt door Floris en natuurlijk door mijn eigen doorzettingsvermogen!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake 

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Vetpercentage verlagen
Paul de Vos
Door bewust bezig te zijn met voeding en door van elke maaltijd een feestje te maken veranderde langzamerhand mijn...
Gezonde relatie met voeding
Roos Brugman
Het kijken naar mezelf in de spiegel en de gedachtes die daarbij opspelen zijn nu gezond.
gezond afvallen
Nicole Lebbink
Floris heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten