Warme havermout met een flinke eetlepel pindakaas
Hoe maken we dit? Mix 200 milliliter ongezoete amandeldrink in een pannetje samen met 50 gram havermout en een snufje kaneel. Zet het pannetje op laag vuur en roer het mengsel tot het een beetje is ingedikt. Maak het ontbijtje af met wat fruit, kokos flakes en natuurlijk een lekkere eetlepel pindakaas. AANVALLUUUH!
Een dikke plak bananenbrood met pindakaas
Tussen al dit lekkers mag een bananenbrood natuurlijk niet ontbreken. Regelmatig duik ik de keuken in om een bananenbrood in elkaar te draaien. Mijn favoriete recept vind je hier. Maak hem helemaal af met een beetje pindakaas en je bent ready om te smikkelen.
Smooooothie time
Neem een grote blender en voeg daar het volgende aan toe: 1 appel, 250 ml amandelmelk, 100 gram kwark, 1 el pindakaas, 2 el havermout, 1 banaan, 1 tl kaneel en wat pure cacao nibs. Laat de blender even goed zijn werk doen en jij hebt de perfecte smoothie.
Rijstwafel met pindakaas en banaan
Ooh zo simpel, maar ooh zo lekker! Dit is toch wel 1 van mijn favoriete tussendoortjes. Voor de afwisseling strooi ik er regelmatig wat kaneel of speculaaskruiden overheen. Al deze recepten maak ik met de pindakaas van Foodspring.
Ben jij op zoek naar een kookboek vol met simpele, gezonde, maar vooral lekkere recepten?
Klik dan hier
- Mooie resultaten door professionele begeleiding
- Persoonlijk voedings- en beweegadvies
- Dagelijks contact
- Maandelijks nieuwe recepten
- Kennis over voeding en sport
Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!