Afvallen: alleen al bij het woord kreeg ik paniek. Hoe ging ik nou afvallen als ik ook lekker mijn leven wilde leven en waar moest ik deze tijd vandaan halen? 

Op Instagram zag ik een paar sportieve meiden @Floris_FitFood taggen en zij zagen er ontzettend gemotiveerd en fit uit. Ook zag ik wat voor een resultaten zij behaalde en dat maakte mij vooral nieuwsgierig. Eenmaal op de website aangekomen werd ik alleen maar enthousiaster: een overzichtelijke site, verschillende pakketten en een glimlach van Floris.

Tijdens het eerste halfjaar van mijn samenwerking bij Floris, ben ik ruim vier weken op vakantie geweest in Italië. Omdat ik bang was dat ik teveel ging snoepen en cheaten, heb ik vooraf met Floris een planning gemaakt wanneer ik kon genieten van pizza en tiramisu en op welke momenten juist van de lokale vis. Floris verbied je niks, maar adviseert en dat vond ik heel fijn. Je doet het tenslotte voor jezelf. Ook heeft Floris speciale sportschema's gemaakt die ik op vakantie kon gebruiken wanneer er geen sportschool aanwezig was. Door deze schema's ben ik in Italië zelfs ruim 3 kilo afgevallen!! Dit is iets wat zonder Floris nooit was gelukt!

Inmiddels is er een jaar voorbij en ben ik het sporten steeds meer gaan waarderen, heb ik geleerd dit eigen te maken en is ook mijn levensstijl vele malen verbeterd. Als jij graag wil afvallen en fitter wil worden, maar niet goed weet waar of hoe je dit moet aanpakken is Floris dé persoon die jou kan helpen.

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezonde leefstijl
Anna Vis
Ik zie voeding en de weegschaal weer als vriend
gezond afvallen
Ton de Gans
Voeding, niet als dieet, maar onderdeel van een gezonde en fitte leefstijl
Eiwitten
Deze is wel heel erg tropisch
Met een lekkere smoothie bowl zit je altijd goed. Lekker wat eiwitten, vitamine bommetje en wat toppings om er echt...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten