Ik ben tennisleraar van beroep, ik ken Floris dan ook als collega. Door gesprekken met Floris naast werk werd ik enthousiast over zijn manier van in het leven staan. Gezond, sterk, fit en veel energie! Iets wat hij wel had en ik niet.  Tenminste niet zoals ik dit diep van binnen zou willen. Daarmee heeft hij mij geïnspireerd en eerlijk gezegd ook wel een beetje gefrustreerd haha. Want waarom kon hij dit wel en ik niet? Daar moest ik achter zien te komen.

Ik wist dat Floris ook leefstijl coach was en wilde van hem wel eens weten hoe ik dit voor elkaar kon krijgen.  Dus het avontuur begon en had Floris hierover gebeld! Ik heb soms net als ieder ander gewoon een stok achter de deur nodig en Floris leek mij de geschikte persoon hiervoor. De reden was duidelijk!  Floris voert zelf uit wat hij verkondigd en ik leer toch het liefst van mensen die zelf uitvoeren wat ze verkondigen aangezien ik dan ook kan zien dat het mogelijk is. Na even met Floris gebeld te hebben en hij eigenlijk gelijk al de vinger op de zere plek legde: Ik citeer: Bram jij zet jezelf gewoon niet op nummer 1. Dat is jouw probleem! Bij jou gaan altijd anderen en werk voor. Waarom zet jij jezelf niet op nummer 1? Daar moet je achter gaan komen en ik wil je daar wel bij helpen. Je kunt dan het beste een coaching traject aangaan gaf hij aan. Dan gaan we hiermee aan de slag!  Hij had gelijk!

Mezelf op nummer 1 zetten was nodig, maar als je dat nooit doet is dit nog best lastig. Wekelijks sparren met Floris heb ik als zeer prettig ervaren. Floris zegt niet wat je moet doen, maar laat je inzien wat je doet (hij houdt een spiegel voor) en laat je zelf nadenken of je dingen wilt blijven doen of misschien liever niet meer wilt doen. Hierdoor heb ik bepaalde dingen uit mijn leven toegevoegd, geschrapt en geminderd. Dit vond ik fijn! Een aantal voorbeelden: 

1) Ik ben gezonder gaan eten (gevarieerder met voldoende voedingsstoffen). Iets wat ik niet dacht dat kon aangezien ik dacht dat ik al zeer gezond at.

2) Ik ben meer gaan sporten. Bijna dagelijks train ik nu op kracht, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen op de calisthenicsbaan. Iets waar ik veel energie van krijg.

3) Ik drink minder/bijna geen alcohol meer en neem geen ongezonde tussendoortjes meer.

Allemaal dingen waar ik mij goed bij voel en waar ik zelf voor kies om ze te doen, omdat ik mij er goed bij voel.

Ik heb mijn doel bereikt! Ik ben gezonder, sterker, fitter energieker en heb Floris niet meer nodig, aangezien het nu ook mijn leefstijl is geworden! 

Iets wat ik naast mijn doelen erbij heb gekregen is meer zelfvertrouwen! Iets wat ik nog niet tegen Floris heb gezegd, maar hij nu terug kan lezen! 

Thanks voor je hulp! Je bent een goede coach! Je inspireert, motiveert en haalt het beste in mensen naar boven!  Het was het meer dan waard!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezond afvallen
Anne
Het resultaat is gewichtsverlies, toename van spiermassa en meer energie!
Ramon
Ik heb nu meer plezier in het leven
Gezonder leven
Bram
Thanks voor je hulp! Je bent een goede coach! Je inspireert, motiveert en haalt het beste in mensen naar boven! Het...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten