Ik doe al enkele jaren aan krachttraining. Ik heb dan ook verschillende trainingsprogramma’s gevolgd, maar telkens met weinig succes. Via sociale media kwam ik Floris tegen, waar ik na een eerste intakegesprek meteen overtuigd was. De evaluatie gesprekken vonden telkens plaats in het begin van een nieuwe maand. Elke keer opnieuw kon Floris mij motiveren, gaf hij goede tips en had hij een luisterend oor. Het fijne vond ik dat hij bij het opstellen van de trainingen rekening hield met mijn onregelmatige werkuren en zo nodig dingen aanpaste, waardoor het voor mij vol te houden was. Elke maand kreeg ik een nieuw schema , door de afwisseling in oefeningen hou je het ook vol. Tussendoor kon ik Floris altijd bereiken, wanneer ik het even moeilijk had, bepaalde oefeningen niet begreep of vragen had omtrent de voeding.

Ik heb veel bijgeleerd tijdens de coaching zowel over voeding als over het trainen met gewichten. Ik trainde ook altijd thuis, Floris kon mij overtuigen om naar de gym te gaan, waar ik dan ook na enkele weken meer resultaat van zag. Dit was extra motivatie om door te blijven gaan.  Op het vlak van voeding was het in het begin zoekende om mijn maaltijden aan te vullen met meer eiwitten. Ook hierin werd ik goed begeleid en kreeg ik goede tips. Daarnaast kon ik in Floris zijn receptenboek ook heel wat lekkers terug vinden.

Na 3 maanden heb ik beslist om zonder coaching verder te gaan. Maar dankzij Floris kreeg ik een duwtje in de goede richting!

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezonde leefstijl
Anna Vis
Ik zie voeding en de weegschaal weer als vriend
gezond afvallen
Ton de Gans
Voeding, niet als dieet, maar onderdeel van een gezonde en fitte leefstijl
Eiwitten
Deze is wel heel erg tropisch
Met een lekkere smoothie bowl zit je altijd goed. Lekker wat eiwitten, vitamine bommetje en wat toppings om er echt...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten