Eind vorig jaar, november 2017, had ik voor het eerst een afspraak bij Floris. Ik kende hem via via al een beetje van de sportschool en wist dat hij bijna klaar was met zijn opleiding. Ik vertelde hem een keer dat ik weinig progressie zag bij mijn lichaam en bepaalde dingen toch anders wilde zien. Floris zei dat ik, gewoon vrijblijvend, een keer een afspraak bij hem kon maken, zodat we het er goed over konden hebben. Hij vertelde dat hij bezig was met het opstarten van zijn eigen business en dat hij ook voedingsadvies geeft. Dus we maakten een afspraak. Ik weet nog wel dat ik de eerste keer heel benieuwd was, wat me te wachten stond. Wat zou hij vragen? Hoe verloopt zo’n gesprek überhaupt? Deze vragen verdwenen snel toen ik binnenkwam. Floris is er een ster in om je in no time op je gemak te laten voelen. Gewoon gezellig kletsen en thee drinken, daar leek het op. 

Ondertussen vroeg hij wat ik nu van mijn progressie vond en wat ik van mijn lichaam verwachtte. We bespraken wat ik zoal at op een dag en wat en waarvoor ik trainde. Op dat moment wilde ik graag meer spiergroei, zonder dat ik het gevoel had dat mijn vetpercentage ook hoger zou worden. Hier ging Floris mee aan de slag. Ik at in die tijd al gezond, maar de porties konden meer, groter en vooral eiwitrijker.

Ook gaf hij mij de tip om zelf te beginnen met krachttraining. Ik deed op dat moment vooral mee aan groepslessen en trainde thuis veel, maar vaak zonder gewichten. Hij gaf me de tip om compound-oefeningen te gaan doen. Zo train je zeker voor een gespierde buik, maar ondertussen ook op andere spiergroepen. Floris gaf mij een schema waar ik zelf mijn oefeningen in kon vullen, bij kon houden hoeveel kilo’s ik elke keer gebruikte en wat mijn progressie was. 
Zo had ik een goed overzicht van wat ik deed en hield ik ook motivatie om door te gaan.

Ongeveer een maand later hebben we nog een afspraak gemaakt, om te kijken hoe de zaken ervoor stonden; wat me goed afging en wat minder, waar hij kon helpen en wat er eventueel nog anders zou kunnen. Ook dit gesprek verliep heel vlot en gezellig. De progressie was al aanwezig en ondertussen konden we samen kijken naar verbeterpunten!

Floris, ik vind het heel fijn om met je samen te werken! Nogmaals, het idee dat je bij wijze van spreken met een vriend praat, terwijl je eigenlijk gewoon je doelen aan het bespreken bent, is voor mij heel fijn! Lekker ongedwongen is heel typerend voor jou als persoon. Dit vind ik een heel sterk punt! Ook het feit dat je niet alleen bij onze afspraken, maar ook tijdens het trainen in de sportschool of op Instagram af en toe even vroeg hoe het ging, vertelde wat je zag, maakte het voor mij extra leuk en motiverend om door te gaan. 
Ik heb tijdens de gesprekken vooral geleerd dat als je gezond leeft, je niet zomaar ‘dikker’ wordt als je meer gaat eten. Ook word je als vrouw zijnde niet meteen een bodybuilder, wanneer je krachttraining gaat doen. Floris maakte mij heel goed duidelijk dat krachttraining juist ook bij vrouwen voor gewenste resultaten kan zorgen.

Kortom, ik vind het voor iedereen een aanrader om een afspraak te maken. Voor diegenen die serieus iets willen veranderen of als je gewoon benieuwd bent. Al is het maar een keer om gewoon op een rijtje te zetten wat voor een levensstijl je leidt. Gewoon doen!

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezond afvallen
Anne
Het resultaat is gewichtsverlies, toename van spiermassa en meer energie!
Ramon
Ik heb nu meer plezier in het leven
Gezonder leven
Bram
Thanks voor je hulp! Je bent een goede coach! Je inspireert, motiveert en haalt het beste in mensen naar boven! Het...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten