Ik ken Floris uit de sportschool en kwam er op een gegeven moment achter dat hij klaar was met zijn studie voeding & diëtiek aan de HAN. Ik was zelf op zoek naar een verantwoorde manier om een paar kilo af te vallen. We raakten aan de praat hierover en Floris stelde voor om een keer te komen praten.

In een prettig verlopen gesprek hebben we mijn voedingspatroon besproken en welke doelen ik had binnen welk tijdsbestek. Vanuit mijn persoonlijke energiebehoefte ben ik op zijn advies onder mijn behoefte gaan zitten met mijn voeding. Voorwaarde voor mij was wel dat ik mijn werk als gymdocent goed kon uitvoeren en lekker kon trainen.

Ik kreeg daarnaast het advies om meer variatie aan te brengen in mijn eten, meer te drinken, meer groente en voldoende eiwitten te nemen. Dit alles is door Floris op een duidelijke en praktische manier verwerkt in een schema. In dit schema had Floris veel ruimte geboden om te variëren met een prettige uitleg erbij. Ook werd er voor de dagen dat ik niet aan het sporten was een aangepast schema gemaakt. Naast het schema gaf hij een gevarieerde voedingslijst mee met een aantal tips.

In de maanden die volgden hebben we regelmatig contact gehad om te kijken of het doel bijgesteld moest worden en gaf hij positieve feedback. Het resultaat is behaald en ik heb daarnaast ook veel geleerd over voeding en wat dit doet met je lichaam.

Floris is een gepassioneerde diëtist die ook veel praktijkervaring heeft. De combinatie bewegen en voeding kent hij als de beste.

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezonde leefstijl
Anna Vis
Ik zie voeding en de weegschaal weer als vriend
gezond afvallen
Ton de Gans
Voeding, niet als dieet, maar onderdeel van een gezonde en fitte leefstijl
Eiwitten
Deze is wel heel erg tropisch
Met een lekkere smoothie bowl zit je altijd goed. Lekker wat eiwitten, vitamine bommetje en wat toppings om er echt...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten