Vanaf €64,95

Gezonder eten, meer variatie en leer wat werkt voor jouw lichaam.

Vind jij het lastig om iedere dag gezond te eten? Vind jij het moeilijk om lekkere hapjes te weerstaan? Of vind jij het lastig om iedere avond wat anders op tafel neer te zetten? Wil jij door middel van de juiste voeding lekkerder in je vel zitten, maar wil je niet eindeloos sporten? Of weet jij heel goed hoe je moet sporten, maar kun je wel wat hulp gebruik omtrent voeding? Dan is het gezonde voeding-pakket echt iets voor jou.

Het pakket gezonde voeding is speciaal ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen die gezond willen eten, meer variatie in hun voeding willen en meer kennis over voeding willen vergaren. 

Persoonlijke aanpak

Aan de hand van een online intakeformulier, een intakegesprek en een voedingsdagboek analyseer ik jouw voedingspatroon en jouw beweegpatroon. Op basis van deze informatie ontvang je een persoonlijk advies. Hierbij wordt er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, zoals lichaamssamenstelling, voedingsvoorkeuren, beweegpatroon en leefomstandigheden.

gezonde voeding

Online coaching

We houden dagelijks contact, zo is de begeleiding optimaal. Dit is dan ook het grote verschil met een normale diëtist en leefstijlcoach. Waar meestal wordt gekozen voor een maandelijks contactmoment kies ik voor een dagelijks contactmoment. Op deze manier kun je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, heb je een stok achter de deur wanneer jij dat nodig hebt, verbreden we je kennis op het gebied van voeding en boek je daadwerkelijk resultaat. Dit resultaat meten we maandelijks aan de hand van een progressiegesprek. 

Gezond eten betekent niet de hele dag sla met komkommer eten. Integendeel zelfs. Vanaf vandaag ga je juist heel erg gevarieerd eten. Iedere dag wat anders op tafel. Bij dit pakket krijg je iedere maand nieuwe recepten voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast krijg je een variatielijst, waardoor je ook zelf kunt gaan experimenteren met verschillende producten. 

Bij dit pakket zijn de elementen gedrag en voeding nauw met elkaar verbonden. Samen zoeken we hierin de juiste balans.

Heb jij interesse in dit pakket?

Doe hier de gratis online intake

gezond eetschema

Gedrag

Een stukje bewustwording is de allereerste stap naar een gezondere leefstijl. Samen zoeken we uit wat jouw motivatie is om gezonder én beter te eten. We vervangen oude gewoontes door nieuwe gewoontes. Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag. Daarom stellen we kleine, realistische doelen op. Zo kunnen we elke keer kleine successen vieren. Op deze manier creëer je een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van plukt. 

gezond eetschema

Voeding

Aan de hand van de online vragenlijst, het intakegesprek en het voedingsdagboekje wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld met een vertaalslag naar jouw doel. Dit voedingsplan wordt gemaakt aan de hand van jouw huidige leefstijl. Op deze manier kan het makkelijk in jouw leven worden ingepast. Geen gekke diëten, waarbij je heel veel dingen niet mag eten. Binnen jouw caloriebehoefte wordt er rekening gehouden met een juiste verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten. Iedere maand worden er nieuwe recepten geleverd, zodat je nooit meer eenzijdig hoeft te eten.

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in. Klik hier voor een overzicht van de prijzen en diensten.

Gezonde voeding

Type abonnement
Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten