Mijn naam is Floris, gek op eten, fanatiek krachtsporter, tennisleraar en stiekem een beetje fan van gamen. Ik wil jou inspireren en motiveren om het beste in jezelf naar boven te halen door middel van de juiste voeding, sport en verschillende gedragslessen.

Liefde voor eten. Met name gezond eten, anders heb ik denk ik het verkeerde beroep gekozen. Ik wil je laten zien dat gezond eten niet alleen maar sla betekent. Gezond eten is juist heel gevarieerd, smaakvol, maar vooral heel erg lekker. Naast gezond eten ben ik gek op sport. Met name fitness! Minimaal vijf keer in de week ben ik in de sportschool te vinden. Lekker al je energie eruit sporten en met ijzer gooien.

Een gezonde leefstijl is niet zomaar wat eten preppen, gewichtheffen en multivitamine slikken. Het is een leefstijl waarvan jij de rest van je leven de vruchten gaat plukken. Het geeft je zelfvertrouwen, kracht, energie, kennis en discipline. Buiten dat word je er ook gewoon heel erg gelukkig van!

online diëtist

Ik ben niet altijd zo fit geweest als dat ik nu ben. Tot mijn zestiende was ik altijd een kilootje te zwaar. Vanaf dat moment heb ik zelf het roer omgegooid. Geïnspireerd door verschillende krachtpatsers ben ik de sportschool ingedoken. Op dat moment was ik begonnen met de opleiding CIOS sport- en bewegingscoördinator niveau 4. Al snel kwam ik erachter dat niet alleen krachtsport, maar ook voeding van grote invloed is op je prestaties en je uiterlijk. Hier wilde ik meer van weten. Mede om deze reden ben ik begonnen met de opleiding HBO voeding en diëtetiek

Inmiddels, negen jaar later, ben ik afgestudeerd als CIOS sport- en bewegingscoördinator niveau 4, diëtist, sportdiëtist en AALO fitnesstrainer level 1 en 2. Het mooie van dit beroep is dat je eigenlijk nooit uitgeleerd bent. De wereld van voeding en sport is altijd in beweging. De verschillende opleidingen die ik heb gevolgd, sportervaring, maar ook mijn eigen ervaring met afvallen en keihard werken om je doel te behalen, dragen bij aan de begeleiding die ik jou kan bieden.

Opleidingen

  • CIOS sport- en bewegingscoördinator niveau 4
  • Voeding en diëtetiek, HAN Nijmegen
  • AALO fitnesstrainer level 1 en 2
  • Post-HBO sportdiëtetiek, HAN Nijmegen 

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €14,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Mexicaans diner
Mexicaans in een bakje
Een Mexicaanse wrap, maar dan net even anders.
Doelstellingen maken
Doelstellingen maken
De mate waarin jij gelukkig bent, wordt voor een groot gedeelte bepaald door de mate en wijze waarop jij doelen...
Gerrie Pierik (afvallen na zwangerschap)
Ik let nu beter op mijn voeding: voedzamere producten, bewust keuzes maken voor tussendoortjes, maar zeker geen...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten