Hi, ik ben Sylvana en ik ben 28 jaar. Tot ongeveer een half jaar geleden had ik geen gezonde relatie met voeding. Ontbijten deed ik bijvoorbeeld nooit, ik at structureel te weinig en zei uit beleefdheid vaak “ja” tegen snacks, terwijl ik daar eigenlijk geen trek in had. Ik wist niet goed waar ik op moest letten om een gezonde keuze te kunnen maken en hoe ik van goed eten iets leuks kon maken. Ik wilde spiermassa aankomen, maar met alleen sporten lukte dat niet.

Floris heeft mij geleerd wat gezonde voeding is, hoe het bijdraagt aan mijn doel (spiermassa opbouwen) en dat het ook nog leuk is om ermee bezig te zijn. Om nieuwe en goede eetgewoontes te creëren stelde ik samen met Floris dagelijkse doelen op zoals “elke dag ontbijten” en “eet 2 stuks fruit”. Na het behalen van de doelen vinkte ik ze gelijk af. En als iets niet was gelukt gaf Floris tips over hoe het de volgende keer wél zou kunnen lukken. Stapje voor stapje veranderde mijn levensstijl. De dagelijkse doelen zijn nu vanzelfsprekend en onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden.

Ook heb ik geleerd waarom bepaalde producten beter zijn dan anderen. Ik weet nu welke ik moet kiezen en hoe ik daar lekkere gerechten mee kan maken. Floris zijn kookboek is daarvoor een grote inspiratie. Intussen heb ik bijna alle recepten wel eens gemaakt en ze zijn super lekker! En als ik buiten de deur eet, of op bezoek ben bij familie of vrienden, dan kan ik ook echt wel genieten van een pizza of een koekje. Maar alleen als ík daar op dat moment trek in heb, en niet omdat ik iemand anders een plezier wil doen. 

De allergrootste les die Floris mij heeft geleerd is dat het uiterlijke resultaat van sporten en gezond eten leuk, maar zeker niet het belangrijkst is. Het belangrijkst is dat je je goed, sterk en fit voelt - en dat voel ik me nu.

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezonde leefstijl
Louise
De no-nonsense aanpak van Floris is precies wat ik nodig had om me wakker te schudden
Gezond afvallen
Martin
6 maanden later voel ik me gezonder en fitter dan ooit
Gezonde leefstijl
Glenn
Ik kom elke dag dichter bij het behalen van mijn doelen en voel me hier top bij!!!!

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten