De afgelopen 6 maanden waren voor mij zeer leerzaam op het gebied van sporten en voeding. Als militair zijnde sport je natuurlijk veel, maar van de juiste manier van krachttraining met daarbij de juiste voeding wist ik weinig vanaf. Totdat ik bij Floris terecht kwam.

Vanwege vele oefeningen was ik aardig wat afgevallen vorig jaar. Je kan op die momenten niet uitgebreid voor jezelf koken, het is 'eten wat de pot schaft' en als je een aantal dagen in het veld ligt krijg je zakken mee met, naar mijn mening, te weinig voedingsstoffen om op gewicht te kunnen blijven. Hierdoor woog ik nog net geen 62 kilogram aan het begin van dit jaar. Als ventje van 1,65 m is dat niet heel erg, maar ik wilde het liefst wat spiermassa opbouwen om zo beter in mijn vel te zitten.

Toendertijd was mijn vriendin bezig bij Floris. In één van haar laatste maanden heb ik ook besloten om mezelf bij hem in te schrijven en daar heb ik zeker geen spijt van!

Vanaf het eerste telefonische intake gesprek heb ik veel geleerd. Floris was erg vriendelijk, geïnteresseerd, duidelijk over wat we de aankomende 6 maanden zouden gaan doen en legde me de basics uit over sporten en voeding. Zo kreeg ik al snel het 'persoonlijk advies' doorgemaild met de het voedings- en sportschema en kon ik aan de gang.

Als ik ergens moeite mee had kon ik hem altijd appen. Na een maand of 2 bleef ik op hetzelfde gewicht hangen bij de bench press en lukte het mij maar niet om hoger in gewicht, dan wel herhalingen te komen. Floris nodigde me uit om een keertje met hem mee te gaan fitnessen en te kijken of hij misschien wat kon verbeteren in mijn techniek, zodat ik toch progressie zou gaan maken. Eindstand: 10 kilogram er bovenop sinds dat moment! 

Na 6 maanden ben ik 6 kilogram aangekomen. Ik ben erg tevreden met het resultaat, waarbij Floris mij geholpen heeft. Floris, hartstikke bedankt voor de afgelopen maanden. Voor de begeleiding en de gezelligheid. Je hebt me een stuk wijzer gemaakt en met die kennis zal ik in de toekomst lekker door blijven rammen!

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezonde leefstijl
Anna Vis
Ik zie voeding en de weegschaal weer als vriend
gezond afvallen
Ton de Gans
Voeding, niet als dieet, maar onderdeel van een gezonde en fitte leefstijl
Eiwitten
Deze is wel heel erg tropisch
Met een lekkere smoothie bowl zit je altijd goed. Lekker wat eiwitten, vitamine bommetje en wat toppings om er echt...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten