Hoi hoi, ik ben Roos 25 jaar en vanaf kleins af aan ben ik opgegroeid met sporten en sinds een aantal jaar doe ik 4 keer per week aan Crossfit. Ondanks dat ik met sporten ben opgegroeid was ik altijd opzoek naar een balans tussen sporten, gezelligheid en gezond leven/eten/afvallen. Ik heb periodes gekend waarbij ik heel streng ben geweest qua voeding (alles werd tot op de mg uitgerekend, gewogen en genoteerd in een voedingsapp) zonder dat ik mijzelf hier echt gelukkig bij voelde. Waardoor ik na een bepaalde tijd weer in dezelfde gewoontes terugviel. Die gewoontes waren te weinig eten en niet kunnen genieten van bijvoorbeeld een lekkere pizza of een aantal glaasjes wijn. Hierbij ontwikkelde ik direct een schuldgevoel bij mij zelf omdat ik de hele week goed op mijn voeding had gelet en veel aan het sporten was geweest. Nadat ik een ‘’slecht’’ avondje/dag had gehad ging ik de volgende ochtend op de weegschaal staan en viel dit uiteraard erg tegen. Om vervolgens de week hierna extra streng te zijn,  waarbij ik minder ging eten en meer ging sporten. De sportresultaten vielen tegen, omdat het sporten tegenviel resulteerde dit in het grijpen naar ''ongezonde'' voeding.

Toen ben ik uiteindelijk via internet op Floris FitFood zijn instagram pagina terecht gekomen en heb ik contact met Floris opgenomen. Na een leuk en open eerste telefoontje was ik gelijk erg enthousiast geraakt om aan de slag te gaan. Tijdens het eerste gesprek gaf Floris mij al zoveel nieuwe inzichten over mijn relatie met voeding. Door regelmatig coaching gesprekken te hebben met Floris en dagelijks korte contactmomenten via de whatsapp te hebben veranderen langzamerhand mijn relatie met voeding. Floris liet mij in het begin vooral zelf mijn doelen bepalen, waardoor ik volledig achter deze doelen stond. De doelen moesten voornamelijk reëel zijn om dit vol te houden.

Door de begeleiding van Floris ben ik gaan inzien dat mijn lichaam best wel eens een traktatie verdient en weet ik de balans te houden door een klein stukje chocola te pakken i.p.v een hele reep op te eten. Ik kwam gedurende het proces erachter hoe belangrijk het is om bij elke maaltijd de belangrijkste voedingsstoffen tot je te nemen om optimaal te kunnen presteren (eiwitten, koolhydraten, vetten). Door vertrouwen te krijgen in mijn eigen kennis over voeding kan ik nu zonder mijn voeding te tracken elke dag blij zijn met mijn lichaam. En ja, er zijn zeker momenten dat ik denk mmmmmm daar kan wel een onsje af, maar ook daarin kan ik nu realistisch zijn en op een gezonde en verantwoorde manier keuzes maken waar ik mij prettig bij voel. Het kijken naar mij zelf in de spiegel en de gedachtes die daarbij opspelen zijn nu gezond. 

Je bent een toppertje, super bedankt voor dit traject!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezond afvallen
Eva
Ik heb geleerd los te laten dat eten goed of fout is, maar mijzelf de vraag te stellen of je je ergens goed bij...
Spiermassa opbouwen
Sylvana
Het belangrijkst is dat je je goed, sterk en fit voelt - en dat voel ik me nu
Vegan Eiwitrijke Pancakes
Vega(n) Eiwitrijke Pancakes
Er zijn meerdere manieren om eiwitrijke pannenkoeken te maken dan met melk en eieren. Deze pannenkoeken zijn gemaakt...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten