Ik begon mijn periode met Floris als ''rookie'' op het gebied van voeding en sport. Vroeger heb ik wel een tijdje op mijn voeding gelet en heb ik de sportschool bezocht, maar dit ging altijd gepaard met weinig progressie. Door mijn functie als tennistrainer wilde ik graag wat fitter zijn. Niet alleen tijdens het werken, maar ook wanneer ik zelf moest tennissen (vaak blessures).

Door mijn beroep als tennistrainer was het voor mij erg lastig om een goed eetpatroon te hebben. Dit was dan ook de reden om de hulp in te schakelen van iemand die er écht verstand van heeft. Ik wilde weten hoe ik moest eten en vooral “wanneer”.

Ik heb 3 maanden met Floris gewerkt en merkte veel vooruitgang. Nu 3 maanden later ben ik 8 kilo afgevallen en begint het sporten in de sportschool een gewoonte te worden. Ook merk ik dat ik tijdens het tennissen een stuk makkelijker over de baan beweeg en dat ik mezelf een stuk fitter voel dan eerst.

Al met al ben ik erg tevreden over het resultaat en de aanpak van Floris. Als je vragen had kon je altijd bij hem terecht, daarnaast kreeg je iedere week wel een berichtje wat je planning van de week was, hoe de week was verlopen en of er nog dingen waren waar je tegen aan liep. Ik weet zeker dat ik de leefstijl die ik samen met Floris heb opgebouwd ga voortzetten. De gezonde voeding en het sporten gaat in mijn patroon blijven.

Ik ben erg blij met het resultaat! Floris, bedankt!

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezonde leefstijl
Anna Vis
Ik zie voeding en de weegschaal weer als vriend
gezond afvallen
Ton de Gans
Voeding, niet als dieet, maar onderdeel van een gezonde en fitte leefstijl
Eiwitten
Deze is wel heel erg tropisch
Met een lekkere smoothie bowl zit je altijd goed. Lekker wat eiwitten, vitamine bommetje en wat toppings om er echt...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten