Hee toppers, ik ben Paul 30 jaar en ben al erg trots op mijzelf dat ik kan zeggen dat ik in 1,5 jaar in totaal 20 kg ben afgevallen. Voordat ik via mijn vriendin Roos in contact kwam met Floris en dit coaching traject aan ben gegaan deed ik 4 keer per week aan Crossfit. Ik probeerde al bewust bezig te zijn met voeding. Na een superleuk eerste gesprek met Floris te hebben gehad werd ik erg enthousiast om aan de slag te gaan. Mijn doel was om mijn vetpercentage te verlagen en de juiste kennis ontwikkelen rondom voeding. De belangrijkste verbeterpunten voor mij waren: variatie in voeding en een juiste balans in het weekend (qua voeding, maar ook vooral met de biertjes) om nog steeds gewichtsverlies te realiseren. Mijn vetpercentage was op dat moment 21 procent. Floris raadde mij aan om niet teveel de focus te leggen op de cijfers op de weegschaal. Ga is voor de spiegel staan en kijk is naar jezelf. Als ik in de spiegel keek dacht ik ja super blij dat ik die 20 kg kwijt bent, maar ik wil wel een andere lichaamsbouw. Natuurlijk is het goed om doelen te hebben, maar Floris gaf direct aan waarom wil je dit? Wanneer je dit puur en alleen voor je uiterlijk wilt ga je dit misschien wel redden, maar haal je hier niet voldoende voldoening uit om dit de rest van je leven zo te hanteren. Door bewust bezig te zijn met voeding en door van elke maaltijd een feestje te maken veranderde langzamerhand mijn leefstijl.

Voordat ik met Floris aan de slag ben gegaan kon ik soms 3-4 dagen per week ''ongezond'' eten en genoeg biertjes nuttigen. In verschillende coaching gesprekken gaf Floris aan dat bewuste keuzes maken belangrijk is. Natuurlijk mag je lekker 1 keer per week een lekkere pizza eten en lekker een aantal biertjes, geniet van die momenten!!!!! Omdat ik iemand ben die dit belangrijk vind en graag wilt genieten van een biertje en een stukje stokbrood bij de voetbal of Formule 1. Langzamerand merkte ik dat ik steeds beter in staat werd om bewuste keuzes te maken. Ik heb samen met Floris een balans gecreëerd waar ik me prettig bij voel. 

Het genoeg binnenkrijgen van eiwitten was voor mij een uitdaging. Ik heb weleens momenten gehad dat ik tegen heug en meug in de avond een bak kwark met proteïne poeder naar binnen zat te stoppen tot misselijkheid aan toe. Floris is hierin erg realistisch en zegt ook dat dit totaal niet de bedoeling is. Je krijgt tips hoe je verspreidt over de dag uiteindelijk toch de benodigde eiwitten binnen krijgt.

Ik kan na het traject van 6 maanden met trots zeggen dat ik mij bewust ben van het belang van de juiste keuzes en mij in de spiegel kan aankijken en denk: wat een lekker ventje!! Wat ook leuk is om te vertellen dat mijn vetpercentage naar 16,1 is gezakt. Hierbij is het niet zo dat ik extreem gefocust ben op het getal, maar ik vind het toch leuk om te vertellen.  Wanneer ik weer volle bak kan gaan Crossfitten ga ik met Floris het traject aan om extra spiermassa op te bouwen. Hoe VET is dat!!!! 

Floris, strijder van me!!! Je bent een toppertje, super bedankt voor dit traject!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezond afvallen
Eva
Ik heb geleerd los te laten dat eten goed of fout is, maar mijzelf de vraag te stellen of je je ergens goed bij...
Spiermassa opbouwen
Sylvana
Het belangrijkst is dat je je goed, sterk en fit voelt - en dat voel ik me nu
Vegan Eiwitrijke Pancakes
Vega(n) Eiwitrijke Pancakes
Er zijn meerdere manieren om eiwitrijke pannenkoeken te maken dan met melk en eieren. Deze pannenkoeken zijn gemaakt...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten