Mijn naam is Nynke en ik ben 19 jaar. Ik kan me geen moment uit mijn middelbareschooltijd herinneren dat ik niet continu bezig was met voeding, sporten, afvallen, aankomen, noem maar op. Toen ik in 2018 door een rugblessure bij een personal trainer kwam, besloot ik het traject aan te gaan om mijn gedrag rondom voeding en sport volledig om te draaien. Ik dacht te beginnen met het moeilijkste aspect, namelijk sport. Al vrij snel kwam ik erachter dat dat sporten voor mij een eitje was. Binnen no-time sportte ik met veel plezier 5 dagen in de week, ik begon te powerliften in de sportschool en voelde me fantastisch. Althans, wat sporten betreft voelde ik me fantastisch.

Ik had me flink vergist in voeding, en hoe moeilijk ik het daar al die tijd eigenlijk mee had. Daar zal zeker een groot stuk ontkenning in hebben gezeten. Zeker achteraf gezien, (nu ongeveer 2 jaar later) begrijp ik pas hoe extreem het compensatiegedrag, het diëten en vooral het zwart-wit denken was. Het was voor mij duidelijk dat het niet meer ging om “een beetje afvallen”, maar om nogmaals, na het sporten, een grote leefstijl verandering te maken. Ik volgde best wat mensen uit de fitness branche op instagram, waaronder Floris. zijn pagina sprak me altijd heel erg aan omdat het informatief en positief was, en de focus lag op leefstijl. De bizarre “regeltjes” van het diëten die je vandaag de dag veel op sociale media ziet, kwamen bij hem absoluut niet aan de orde. Zodoende ben ik bij hem begonnen.

Na het intake gesprek had ik meteen zin om aan het traject te beginnen. Zeker in het begin was het voor mij af en toe onwijs moeilijk, maar het regelmatige contact met Floris was exact het steuntje in de rug dat ik nodig had. Tijdens de gesprekken stelt hij de juiste vragen en denkt met je mee. Er zit een wereld van verschil tussen mijn leefstijl van anderhalf jaar geleden en dat van nu. In mijn eentje had ik dit echt niet gekund. De combinatie van bewust met je gezondheid bezig zijn, lekker eten en sporten vind ik inmiddels fantastisch en ik haal er energie uit. Ik heb nu de kennis en leefstijl om op een gezonde manier mijn doelen te behalen. Floris, Dankjewel!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezond afvallen
Eva
Ik heb geleerd los te laten dat eten goed of fout is, maar mijzelf de vraag te stellen of je je ergens goed bij...
Spiermassa opbouwen
Sylvana
Het belangrijkst is dat je je goed, sterk en fit voelt - en dat voel ik me nu
Vegan Eiwitrijke Pancakes
Vega(n) Eiwitrijke Pancakes
Er zijn meerdere manieren om eiwitrijke pannenkoeken te maken dan met melk en eieren. Deze pannenkoeken zijn gemaakt...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten