Ik ken Floris nu 2 à 3 jaar en heb - vorig jaar zomer - bijna de hele zomervakantie met hem doorgebracht in de gym. Na een aantal weken ben ik bij hem gestart met een voedingsschema dat gericht was op aankomen.

Natuurlijk kwam dat schema niet opeens uit de lucht vallen. Floris en ik maakten eerst een afspraak. Een kennismakingsgesprek. In dit gesprek werd duidelijk wat mijn doelstelling was, wat mijn eetpatroon op dat moment was en of ik al enige kennis had op het gebied qua voeding. Tijdens dit gesprek gaf Floris uitleg en advies over wat ik beter kan eten. Bijvoorbeeld brood of kwark voor het slapengaan.

Na deze afspraak duurde het een aantal dagen en ik had mijn schema in mijn mail staan, klaar voor gebruik. Tijdens het gebruik van dit schema vroeg Floris elke week hoe het ging en of het beviel, etc. Qua vragen kon ik Floris altijd contacten, face to face of via de telefoon. Hij nam de tijd om deze goed te beantwoorden en als het nodig was zijn antwoorden te onderbouwen. Niet alleen met vragen kon ik bij hem terecht maar ook voor bepaalde aanpassingen in het schema zelf.

En zo kunnen we nog heel lang doorgaan over hoe het allemaal verliep. Kortom, ik heb de samenwerking met Floris goed ervaren - zowel zijn ‘zakelijke’ kant en hoe hij zelf als persoon is. Ook qua kennis ben ik wijzer geworden wat ik beter wel en wat ik beter niet kan eten.

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezonde leefstijl
Anna Vis
Ik zie voeding en de weegschaal weer als vriend
gezond afvallen
Ton de Gans
Voeding, niet als dieet, maar onderdeel van een gezonde en fitte leefstijl
Eiwitten
Deze is wel heel erg tropisch
Met een lekkere smoothie bowl zit je altijd goed. Lekker wat eiwitten, vitamine bommetje en wat toppings om er echt...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten