Door een hele zware periode in mijn leven was ik behoorlijk wat kilo’s aangekomen. In de eerste instantie had mijn gewicht helemaal geen prioriteit, alle pijlen waren gericht op revalideren en alles weer op een rijtje krijgen. Toen dat eenmaal weer een beetje op de rit stond begon ik hevig te balen van mezelf. Ik was Ester niet meer voor mijn gevoel en werd erg onzeker. Ik heb van alles geprobeerd om maar van die extra kilo’s af te komen maar dat bleek zoveel moeilijker dan gedacht en besefte ik dat ik hierbij hulp nodig had.

Ik heb contact gezocht met Floris Jan en dat voelde vanaf het eerste moment heel erg goed en vertrouwd. Na een goed gesprek over mijn doelen en hoe deze te gaan bereiken zijn we aan de slag gegaan. Dit niet met een dieet maar met nieuwe eetgewoontes en dus heel erg goed vol te houden.

Wekelijks heb ik contact gehad met Floris Jan en waar ik regelmatig heel negatief was over hoe ik het die week gedaan had, wist Floris Jan steeds weer de mindset op een positieve manier te motiveren. Steeds weer kon hij mij het gevoel geven dat het normaal was dat niet gelijk alles goed gaat en dat ik meer goede dingen gedaan had dan dat er dingen fout gingen. Ik kwam in een hele goede flow en viel 6 kilo af in een paar weken tijd, waardoor ik steeds meer geloof in mijzelf kreeg en het helemaal weer zag zitten.

Toen brak helaas de Corona-periode aan en kwam ik thuis te werken en werd ik snel weer negatief met als gevolg dat ik al het goede eetgedrag snel weer liet varen en er weer kilo’s bij kwamen. Ik had de moed alweer opgegeven, maar gelukkig stond Floris Jan nog steeds aan mijn zijde en heeft me weer in het zadel geholpen. Ik kan niet anders zeggen dat de positiviteit, kennis, en al het geduld zo enorm heeft geholpen en dat ik Floris Jan daar enorm dankbaar voor ben. Inmiddels gaat het lekker, de manier van eten is echt een gewoonte geworden. Ik ben zekerder, positiever en fitter dan ik in een hele lange tijd geweest ben en val ook weer wat kilo’s af.

Ik zou iedereen aanraden om contact op te nemen met Floris Jan als je op het gebied van voedsel of sport verder wil komen, want nogmaals de kennis en de aanpak die daaruit voortkomt is echt fantastisch. Floris je bent een topper!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier vrijblijvend de online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Vetpercentage verlagen
Paul de Vos
Door bewust bezig te zijn met voeding en door van elke maaltijd een feestje te maken veranderde langzamerhand mijn...
Gezonde relatie met voeding
Roos Brugman
Het kijken naar mezelf in de spiegel en de gedachtes die daarbij opspelen zijn nu gezond.
gezond afvallen
Nicole Lebbink
Floris heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en daar ben ik hem heel dankbaar voor.

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten