Mijn hele leven lang ben ik al met sport en voeding bezig geweest, op zoek naar de juiste balans. Daarnaast ben ik 4 jaar geleden veganist geworden en was ik nieuwsgierig naar een (veganistisch) voedingsadvies. Ik ben vijf keer in de week in de sportschool te vinden, vandaar dat ik op zoek was naar een voedingspatroon voor betere prestaties. Floris werd mij aangeraden als coach door een ex-collega en heb daar dus ook direct contact mee gezocht.

Het juiste pakket kiezen vond ik moeilijk, maar Floris had mij daar gelukkig mee geholpen tijdens ons eerste kennismakingsgesprek. Het intake gesprek was mij goed bevallen, kort daarna ontving ik het advies. Deze bestond onder andere uit een gevarieerd voedingsschema en een veganistisch receptenboek. 

Dit was mij erg goed bevallen en had er helemaal zin in! Floris zat op een fijne manier achter mijn vodden aan, waardoor de motivatie bleef stijgen. Gaandeweg bood hij goede oplossingen en bleef mij motiveren. Ik ben hierdoor ook veel fitter en droger geworden. Door Floris heb ik meer inzicht verkregen in sportvoeding en heb ik een evenwichtig voedingspatroon ontwikkeld. Deze leefstijl moest zeker leuk blijven voor mij en dat is hem gelukt. Zijn motto "Eten is een feestje!" had ik vaak in gedachte en was geïnspireerd om zelf ook nieuwe recepten uit te proberen. 

De afgelopen 3 maanden heeft Floris mij veel geleerd. Ik heb balans kunnen vinden in mijn voeding. Dit zal ik zeker voortzetten in mijn toekomstige levensstijl. Sinds kort ben ik zelf ook bezig met een opleiding tot voedingsdeskundige, aangezien ik ook geïnspireerd ben geraakt om mij hier verder in te ontwikkelen. 

Floris is zeker een aanrader als voedingscoach, hij is super vriendelijk, staat klaar als je hem nodig hebt, biedt goede begeleiding en gevarieerde voedingsadviezen aan. 

Super bedankt Coach Floris, voor alle ondersteuning en inspiratie! 

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezonde leefstijl
Anna Vis
Ik zie voeding en de weegschaal weer als vriend
gezond afvallen
Ton de Gans
Voeding, niet als dieet, maar onderdeel van een gezonde en fitte leefstijl
Eiwitten
Deze is wel heel erg tropisch
Met een lekkere smoothie bowl zit je altijd goed. Lekker wat eiwitten, vitamine bommetje en wat toppings om er echt...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten