Een jaar geleden kwam ik via mijn vriendin bij Floris terecht. Het leek mij leuk om meer kennis over sport en voeding te krijgen. Op dat moment was Floris FitFood nog niet officieel van start was gegaan. Ik moest nog even wachten, tot zijn website online kwam. Toen de website klaar was en ik hierop keek was het voor mij duidelijk. Ik ga dit doen!

We maakten een afspraak voor de intake. Deze werd via Facetime gedaan. Het eerste contact verliep al gelijk goed. Mijn gevoel was nog steeds hetzelfde, ik ga ervoor. Na ongeveer twee maanden kreeg ik een blessure aan mijn knie, waardoor mijn benen trainen even niet meer mogelijk was. Ik stelde Floris hiervan op de hoogte en er kwam direct een oplossing, waardoor ik gewoon kon blijven trainen.

Het contact via Whatasapp verliep altijd erg vlotjes. Bij vragen kon ik altijd een berichtje sturen en kreeg ik altijd een snelle reactie. Natuurlijk kwam het voor dat mijn motivatie wat minder werd om goed te blijven eten en consistent te blijven trainen. Even contact met Floris en je had weer zin om aan de slag te gaan. Het persoonlijke contact dat Floris heeft is erg fijn.

Omdat wij bij dezelfde sportschool trainen hebben Floris en ik ook een aantal keer samen getraind. Dit was heel erg leuk en buiten het trainen om werd er ook gelachen. Soms misschien wel iets te hard…

Ik zou Floris zeker bij familie, vrienden en kennissen aanbevelen. Floris is iemand die weet wat je nodig hebt en luistert naar jou wat jij graag wilt.

Het resultaat is dat ik 6 kilogram aan spiermassa ben aangekomen. Ik ben nog steeds twee tot drie keer per week in de sportschool te vinden. Daarnaast let ik goed op wat ik eet en zorg ik dat dit aansluit op mijn behoefte. Het afgelopen jaar heb ik veel geleerd over de juiste voeding en de juiste manier van trainen.

Dank je wel Floris ! Het was een geweldig jaar, wat heel snel voorbij is gegaan!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezonde leefstijl
Anna Vis
Ik zie voeding en de weegschaal weer als vriend
gezond afvallen
Ton de Gans
Voeding, niet als dieet, maar onderdeel van een gezonde en fitte leefstijl
Eiwitten
Deze is wel heel erg tropisch
Met een lekkere smoothie bowl zit je altijd goed. Lekker wat eiwitten, vitamine bommetje en wat toppings om er echt...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten