Vanaf €39,95

Haal samen met mij jouw gewenste resultaat met het sportpakket!

Begin vandaag nog!

Staat jouw progressie de laatste tijd stil? Ben je je motivatie een beetje verloren? Ben je de oefeningen die de sportschool voorschrijft zat? Heb je dat lekkere gevoel van spierpijn niet meer of heb jij motivatie nodig om te beginnen met bewegen? Dan ben je bij Floris FitFood aan het juiste adres. Floris FitFood biedt persoonlijke sportschema’s voor binnen, buiten en in de sportschool.

Het sportschema is voor alle vrouwen vanaf 18 jaar. Van beginnend sporter tot ervaren sportschooljunkie. Ben jij op zoek naar een pakket waarbij er ook naar je voeding wordt gekeken? Kijk dan bij de combipakketten. Het sportpakket is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die in de sportschool, thuis of buiten aan de slag willen gaan om hun fysieke doelstellingen te behalen. Het pakket is wetenschappelijk onderbouwd. 

Fitnessschema

Persoonlijke aanpak

Aan de hand van een online intakeformulier en een intakegesprek analyseer ik jouw beweegpatroon. Op basis van deze informatie ontvang je een persoonlijk advies. Hierbij wordt er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, zoals lichaamssamenstelling, beweegpatroon en leefomstandigheden

Online coaching

Floris FitFood biedt je een online coachingprogramma. We houden dagelijks contact, zo is de begeleiding optimaal. Dit is dan ook het grote verschil met een normale leefstijlcoach. Waar meestal wordt gekozen voor een maandelijks contactmoment kies ik voor een dagelijks contactmoment. Op deze manier kun je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, heb je een stok achter de deur wanneer jij dat nodig hebt, verbreden we je kennis op het gebied van sport en boek je daadwerkelijk resultaat.

Ik help je graag met het vinden van een leefstijl die bij jou past. Een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Bij dit pakket zijn de elementen gedrag en sport nauw met elkaar verbonden. Samen zoeken we hierin de juiste balans.

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake

sportpakket

Gedrag

Spiermassa opbouwen, vetmassa verliezen of andere lichamelijke veranderingen ga je niet in een paar dagen bewerkstelligen. Dit kost veel tijd en geduld. Mentaal gezien is dit een lastig proces. Samen gaan wij uitzoeken wat voor jou de beste manier van trainen is om jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken. We hebben maandelijks contact, zodat ik je hierbij kan ondersteunen. Natuurlijk gaat niet alles in één keer goed. Daarom worden er realistische doelen opgesteld, zodat er steeds kleine successen worden behaald.

sporten en afvallen

Sport

Je krijgt een persoonlijk trainingsschema voor in de sportschool, thuis of buiten. Dit schema wordt aan de hand van een vragenlijst opgesteld. Op deze manier krijg je een schema dat op maat gemaakt is voor jou en inspeelt op jouw persoonlijke doelen. Iedere training ga je jezelf een prikkel geven die zwaarder is dan de vorige training. Op deze manier ga je jezelf iedere training verbeteren, waardoor je lichaamssamenstelling positief verandert. Om je lichaam ieder keer nieuwe prikkels te geven is variatie erg belangrijk. Daarom krijg je bij Floris FitFood iedere maand een nieuw trainingsschema.

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in. Klik hier voor een overzicht van de prijzen en diensten.

Sportpakket

Type abonnement
Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €14,95!

Bestel direct

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten